Završen prvi krug natjecanja

Domaćom utakmicom protiv Waka wake koja je odigrana u četvrtak 3. prosinca zavšen je prvi krug natjecanja koji su Krkani završili na posljednjem 10. mjestu lige sa samo 2 ostvarena boda iz  devet odigranih utakmica.

krkani

U utakmici protiv Waka wake Krkani su se dobro držali samo prvi krug  koji završava rezultatom 2:2 nakon čega kreće serija Wake koja utakmicu na kraju dobiva s velikih 12:4. U obranu Krkana valja napomeniti da je od prvih šest izgubljenih partija ekipa izgubila njih pet rezultatom 2:1 i da je bilo malo više sreće utakmica je mogla krenuti totalno drugačijim smjerom. Jedina pozitivna stvar čitave večeri  bio je uspješan debi novog igrača Krkana Željka Pejića koji je utakmicu završio s omjerom 1:1 i mogao bi se pokazati  dobrim pojačanjem u ostatku sezone.

Ukoliko i po drugu sezonu zaredom žele izbjeći posljednje mjesto Krkani bi konačno morali početi igrati ozbiljniji pikado u skladu sa svojim mogućnostima  te će, nadamo se, ostatak sezone ipak donijeti i nešto bolje rezultate.

Do zimske pauze čekaju nas još tri kola,a već u idućem novi sraz sa starima rivalima Bijelim miševima. Utakmica je na rasporedu 10. prosinca s početkom u 19:00 u caffe baru Green park.

1 thought on “Završen prvi krug natjecanja”

Comments are closed.