U novi krug po starom

Kao što sam naslov sugerira ništa se nije promijenilo u igri Krkana te su i drugi krug natjecanja započeli kao što su odigrali čitav prvi krug – očajno. U korist Krkana ide da su igrali protiv drugoplasirane ekipe prvenstva Bijelih miševa, ali je isto tako činjenica da su miševi odigrali jednu poprilično prosječnu utakmicu što samo po sebi dovoljno govori o igri Krkana koji su stradali rezultatom 13:3.

guzli&herba

Izostankom kapetana Liovića i najboljeg igrača Krkana Lackovića ukazala se prilika novom igraču Pejiću da već u svojoj drugoj utakmici starta u početnoj postavi. Iako je Pejić završio večer sa omjerom 0:4 može biti zadovoljan jer je u dva navrata vodio igrače miševa rezultatom 1:0 da bi porazu u tim partijama uglavnom kumovalo neiskustvo naročito oko naštimavanja izlaza. Od ostatka Krkana jedino je nešto više sreće imao Rečić koji je konačno ostvario natpolovičan uspjeh omjerom 3:1 iako valja napomenuti da je dvije partije odigrao protiv rezervi oca i sina Kovačevića.

U idućem kolu koje je na rasporedu sutra, 17. prosinca, Krkani gostuju kod  ekipe Puba kojoj su na domaćem terenu pružili solidan otpor i izgubili tek u posljednjem susretu večeri rezultatom 9:7 te se nadamo da dobru igru mogu ponoviti  ovaj puta u gostima.