Pikado klub Krkani

Klub karakteristična imena nastao je sredinom 2007. godine kada je nekolicina starih frendova, doživjevši prosvijetljenje nakon desete runde bezalkoholnog piva i uvidjevši kakvi sve likovi igraju pikado, odlučila oformiti klub. Klub se priključio ligi Brodsko-posavske županije u jesen iste godine, a te su sezone nastupili sljedeći igrači: Miroslav Kolesarić, Dražen Rečić, Davor Herbut, Hrvoje Lacković te Neven Baričević.
Debitantska sezona uglavnom je protekla u prikupljanju iskustva i ponekog boda te je ekipa završila na posljednjem mjestu. Već iduće sezone dolazi do velikih pomaka, printaju se dresovi, kupuje se pikado aparat, a time rastu i apetiti ekipe. Desila se i jedna promjena u sastavu; ekipu je napustio Neven Baričević, a pridružio joj se Ivica Liović. Sezonu 2008/2009 ekipa završava na solidnom 4. mjestu.
Od tekuće 2009/2010 sezone puno se očekivalo. Krkani su vrlo motivirano započeli sezonu no kako je ona odmicala nastupio je popriličan pad u igri te Krkani ponavljaju prošlogodišnji rezultat što je ovog puta ipak proglašeno neuspjehom. Na kraju sezone Krkani su dobili još jednu prinovu Lea Milojevića, igrača s popriličnim iskustvom i vrlo dobrim rezultatima u proteklim sezonama koji bi im iduće sezone trebao pomoći u ostvarivanju zapaženijih rezultata.

Krkani svoje utakmice igraju u caffe bar Green parku, Trg Pavla Radića.

Za sve informacije i upite možete nas kontaktirati na mail pkkrkani@gmail.hr ili na broj telefona 0981850313.