Novi remi

U četvrtak 26. studenog odigrano je i osmo kolo lige u kojem su Krkani u derbiju začelja gostovali kod predzadnje ekipe lige, ekipe Prvi. Ekipa koja je prošle godine imala statistički najboljeg igrača lige Igora Rajića i koja se ove godine dodatno pojačala vrlo dobrim igračima Novakom i Jukićem iz Galije vjerojatno je najneugodnije iznenađenje ove sezone sa samo jednom ostvarenom pobjedom u 8 odigranih kola.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kao i u prethodnim utakmicama Krkani su i ovaj susret započeli vrlo loše te nakon prvog kruga gubili rezultatom 3:1 gdje je jedino Lacković uspio doći do pobjede. U narednim krugovima Prvi su održavali stečenu prednost te se u posljedni krug ušlo sa rezultatom 8:4 za Prve i sve je mirisalo na novi poraz. Ono što su međutim prokockali prošlu utakmicu u srazu sa Stativom ove im se vratilo na gotovo identičan način te su Krkani konačno po prvi puta ove sezone pokazali karakter i potegnuli kad je bilo najteže. Kolesarić, Rečić i Lacković pobjedama smanjuju rezultat na 8:7, da bi novi bod u ovoj sezoni donio Herbut uvjerljivim izdanjem protiv Jukića za konačnih 8:8. Po prvi se puta u ovoj sezoni poslovično dobrom Lackoviću pridružio još jedan igrač dobrom igrom – Herbut što je i rezultiralo bodom , a prava je šeteta što su ostali zakazali jer se možda moglo i do prve pobjede.

U idućem kolu kojim završava prvi krug natjecanja Krkani doma dočekuju ekipu Waka wake koja je nakon lošeg ulaska u sezonu podigla formu te se trenutno nalazi na 4. mjestu lige. Utakmica je na rasporedu 3. prosinca u Green parku s početkom u 19:00 sati.