Sezona za zaborav

Prošli tjedan utakmicom protiv Waka wake  odigranoj u četvrtak 30. travnja završena je ligaška sezona 2014./2015. koju će Krkani kao i nekoliko prethodnih nastojati što prije zaboraviti.

WP_20130918_001

Krkani su i ovu sezonu odigrali ispod svakih očekivanja te se potpuno zasluženo našli na posljednjem mjestu druge lige sa samo 5 osvojenih bodova iz 25 odigranih susreta. Da sramota bude veća Krkani su do jedine pobjede došli na utakmini protiv Galije koja je nastupila sa samo 3 igrača.Svi su Krkani u potpunosti podbacili dok je jedina svijetla točka ekipe bio Hrvoje Lacković koji je unatoč mizernom učinku ostatka ekipe imao solidnih 55% ostvarenih pobjeda (35:28). Najviše su pak razočarali kapetan Liović i Rečić sa mizernih 20% ostvarenih pobjeda.

Krkani će stoga kao i prošle godine u dodatne kvalifikacije za popunu 2. lige ovoga puta s trećeplasiranom ekipom 3. lige ekipom Slobodnice. Prva utakmica na rasporedu je u četvrtak 7. svibnjua u caffe baru Green park dok se uzvrat igra vjerojatno u srijedu 13. svibnja na stadionu u Slobodnici. Pozivamo stoga sve simpatizere Krkana da podrže klub u ovim teškim trenucima i daju igračima gromoglasnu podršku na domaćem terenu.

1 thought on “Sezona za zaborav”

Comments are closed.