Krkani ponovno o(p)stali

Krkani su se drugu godinu zaredom provukli kroz dodatne kvalifikacije i uspjeli ishoditi ostanak u drugoj ligi Brodsko-posavske županije i naredne godine.

Kapetan u ackijiPodsjećamo Krkani su sezonu završili na posljednjem mjestu 2. lige sa samo 5 ostvarenih bodova iz 25 odigranih utakmica te su zbog proširenja druge lige morali u dodatne kvalifikacije sa trećeplasiranom ekipom 3. lige Slobodnicom koja se  tek u posljednjem kolu pobjedom protiv Innuendo Queensa uspjela domoći treće pozicije.

Prva je utakmica odigrana na domaćem terenu  u četvrtak 7. svibnja. Krkani su odlično započeli susret te od početka kontrolirali utakmicu do rezultata 8:3 kada dolazi do neočekivanog pada u igri te se Slobodnica približava na 9:7. U posljednjem susretu večeri kapetan Liović uspjeva iskoristiti probleme Vukoje sa izlaskom te Krkanima osigurava koliko toliko povoljan rezultat za uzvrat.

U uzvratnoj utakmici odigranoj u ponedjeljak na stadionu u Slobodnici Krkani nošeni odličnim Lackovićem dolaze do nove pobjede 9:8 te tako osiguravaju i naredne godine ostanak u drugoj ligi. Upravo je Lacković sa omjerom 7:0 najzaslužniji za ukupnu pobjedu, a veliku je pomoć imao u Kolesariću (5:3).

Ovom je utakmicom službeno završila sezona 2014./2015., a dogodine se nadamo nešto ipak bolje izadnju Krkana. Do tada sportski pozdrav!

2 thoughts on “Krkani ponovno o(p)stali”

  1. Panta van der Shark

    Reco, za tebe je Mamić kišna glista….
    Bravo Krkani 😉

  2. K k krk kani, cestitke, sad povecat tempo pica manje treninga i mozda bude nesto nagodinu 🙂

Comments are closed.