Razočaravajući početak sezone

Nakon poprilično duge ljetne pauze konačno je krenula nova , osma po redu, pikado sezona u kojoj se natječe ekipa Krkana,  no kao ni posljednjih nekoliko godina Krkani je neće pamtiti po dobrom.

Ždrijeb je htio da se Krkani u prvom kolu odmah sastanu sa starim rivalima ekipom Bijelih miševa koja je prošlu sezonu pauzirala od ligaškog natjecanja, a koja se ove sezone još i dodatno pojačala dolaskom jednog od ponajboljih igrača lige Roberta Soltokovića. Iako je ekipa miševa godinama jedna od najtrofejnijih ekipa Brodsko-posavske županije Krkani su se nadali boljoj igri i rezultatu no kao i u većini prijašnjih susreta protiv miševa doživjeli su popriličan fijasko. Bijeli miševi su od samog početka kontrolirali utakmicu te su Krkanima prepustili samo dva susreta (Lackoviću i Herbutu) za konačnih uvjerljivih 14:2. Utakmicu su obilježili sjajni  i atraktivni izlasci igrača miševa poput onog Tomislava Božića Herbutu na 159 (3*20, 3*20 3*13) ili Vukelića Rečiću 110 (3*20, bull s eye).

Iduće kolo Krkani kod kuće dočekuju ekipu Puba koja je u odnosu na proteklu sezonu dosta oslabljena odlaskom Jasmina Kovačevića i ranije spomenutog Soltokovića, međutim ukoliko znatno ne podignu razinu igre teško će parirat i tako oslabljenom Pubu. Utakmica je na rasporedu u četvrtak 15. listopada s početkom u 19:00 sati.