Minimalan poraz od Puba

Iza nas je i drugo kolo druge lige Brodsko-posavske županije u kojemu su Krkani uz solidnu igru minimalistički poraženi od još jednog starog rivala ekipe Puba.

kapetan

Pub je ove godine u odnosu na prošlu godinu poprilično izmijenio sastav jer su čak trojica standardnih prvotimaca napustila klub – Kovačević, Božić i Soltoković, a u klub su došli Žutić iz druge ekipe Puba i Lepan iz Slobodnice.Nakon uvjerljivog poraza od miševa u prvom kolu Krkani su protiv Puba zaigrali puno bolje te je Lacković u otvaranju utakmice donio početnu prednost pobjedom protiv Lepana, no nažalost to će se pokazati i jedinom prednosti u susretu. Ubrzo nakon toga Pub je okrenio rezultat u svoju korist i došao do rezultata 8:6 i odlučujučeg susreta između kapetana i jedne i druge ekipe Liovića i Jakubiva. Nažalost više sreće za kapetana Puba i tijesna pobjeda rezultatom 2:1 koja je presudila Krkanima.Na kraju je Kolesarić smanjio poraz za konačnih 9:7

U redovima Puba, a ujedino i cijele utakmice najbolji je igrač bio Maurer sa sve četiri ostvarene pobjede dok je u redovima Krkana najbolji tradicionalno bio Lacković sa tri ostvarene pobjede.

U idućem kolu Krkani idu na još jedno teško gostovanje kod aktualnih prvaka županije Sharksa. Susret se igra u Alfi, 22. listopada s početkom u 19:00.

2 thoughts on “Minimalan poraz od Puba”

Comments are closed.