I u novoj 2015. sve po starom

Nakon zimske pauze od 20-ak dana nastavljeno je natjecanje u 2. ligi Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu, a Krkani su u nastavak sezone ušli očekivano – porazom.

Krkanima su u goste došli aktualni prvaci i trenutno drugoplasirana ekipa Puba koja je u dvije dosadašnje ovosezonske utakmice poprilično razbila Krkane. Ovaj su put Krkani pružili nešto čvršći otpor i na kraju izgubili sa prihvatljivih 10:6 iako su možda mogli i do boda. Najzaslužniji što nisu je Krkan Lacković koji je pri rezultatu 4:4 i dvije uvjerljivo ostvarene pobjede nad J. Kovačevićem i Jakubivom bez objašnjenja otišao s tekme nakon čega su krkanska kola krenula nizbrdo. Čovjek  se očito prepao svoje vrhunske igre :).

U idućem kolu koje je na rasporedu 15. siječnja Krkani gostuju kod ekipe Galije, jedine ekipe koja je ove godine bila darežljiva prema Krkanima i zahvaljujući kojoj Krkani imaju 1 bod u dosadašnjem dijelu sezone. Može li se do novih bodova ostaje nam vidjeti u četvrtak, a do tada sportski pozdrav.

1 thought on “I u novoj 2015. sve po starom”

Comments are closed.