Pripreme za novu sezonu

Ljeto se priblizava kraju (barem kalendarski), što znači da počinju pripreme za novu sezonu natjecanja u elektroničkom pikadu. Na sjednici održanoj u nedjelju 11.09.2011 riješene su nedoumice koje su postojale te je tako potvrđeno da će se u Brodsko-posavskoj županiji i ove godine igrati druga i treća liga.

Krkani će se tako i ove godine nadmetati u drugoj ligi sa starim znancima Piramidom, Piramidom2 i Bijelim miševima ali i sa dvije nove ekipe koje su prošle godine izborile prelazak u viši rang natjecanja, a to su Klub 26 i Waka Waka. Natjecanje počinje početkom desetog mjeseca, a raspored bi se trebao zgotoviti do kraja tekućeg tjedna. Upravo će s klubom 26 Krkani odigrati prijateljsku pripremnu utakmicu dana 14.09.2011. s početkom u 20:00 u prostorijama Dart kluba,  koja će dobro doći kao  provjera trenutne spreme i forme Krkana uoči početka nove sezone.

Valja napomenuti i da Krkani u obranu prošlogodišnjeg solidnog trećeg mjesta kreću u nepromijenjenom sastavu. Također se pozivaju navijači da dođu u što većem broju kako bi pruzili podršku svojim igračima uoči nove sezone.

2 thoughts on “Pripreme za novu sezonu”

Comments are closed.