Krkani odigrali krkanski

Subota 16.07.2001. Krkani su na tren zamijenili strelice nogometnom loptom i odigrali malonogometni turnir “Ožujsko kup”. Doduše uslijed nedostatka kondicije pripomogli su im još i ljuti pikado protivnik Dinko Šimunović, Antun Bertinovec, i wanna be krkan Ognjen Petrović.

Krkani su otvorili turnir počevši agresivno i nadasve obećavajuće.  Srećom, klupa je bila podugačka, pa su se na veliko zadovoljstvo Krkana  zamjene mogle obavljati u skladu s njihovom kondicijskom pripremljenosti, tj. svakih 90 sekundi.
Krkani su cijelu utakmicu bila bolja momčad, tehnički superiorna i puna entuzijazma. Do vodstva je moglo doći  i u  2. minuti kada je  Hrvoje Lacković  preciznim udarcem  mogao matirati protivničkog golmana, ali udarac na veliko razočarenje ekipe i publike odsjeda na lijevoj vratnici protivničke ekipe.

Uslijedilo je nekoliko minuta bolje igre protivničke momčadi, ali Krkani su izdržali napade i sjajnim Ogijevim obranama su još uvijek  držali početni rezultat. Bilo je jos nekoliko sjajnih prodora, ali nažalost nije bilo konkretnih udaraca prema protivničkom golu.

U drugom poluvremenu Krkanima nije manjkalo želje za postizanjem izjednačujućeg pogotka, bilo je nekoliko sjajnih akcija koje su mogle završiti golom, ali to se nije dogodilo, dok je protivnička momčad svoje prilike znala iskoristiti  i u drugom poluvremenu poprilično umornim Krkanima uspjela zabiti još 4 gola, te je tako konačni rezultat bio 5:0 za momčad Argus. No, velik poraz nije demoralizirao neuigranu ekipu Krkana, tako da će se sigurno prijaviti i na slijedeće natjecanje 😀


6 thoughts on “Krkani odigrali krkanski”

  1. Ludi Ludjak

    Lijepo je to Drele sročio: “Krkani su se malo opustili pred kraj i umjesto žuje popili peti gol ” 🙂

  2. A poslije kraja su se još više opustili i popili duplo više žuja nego golova

  3. Ja očekivo vijesti i slike iz svatova a ono niš…
    Svejedno: sretno 🙂

Comments are closed.