Krkani poraženi u prijateljskoj

U srijedu 14.09. u prostorijama Dart kluba odigrana je prijateljska utakmica između ekipa Krkani i Kluba 26 dviju ekipa koje će se ove godine skupa nadmetati i u 2. ligi Brodsko-posavske županije. Ovo je bila idealna prilika za Krkane da provjere u kakvoj su formi uoči nove sezone koja uskoro započinje.

Krkani su u utakmicu ušli u punom sastavu dok je Klubu 26 izostao najbolji igrač protekle sezone Ante Biljan no unatoč tome pokazali su se kao tvrd, pretvrd orah za Krkane. Utakmica je rezultatski bila vrlo izjadnačena te se igralo bod za bod do rezultata 7:7 kada 26-ica sa dvije pobjede u završnici osigurava pobjedu nad Krkanima rezultatom 9:7. U Krkanima je igrom jedino zadovoljio Lacković s ostvarene dvije pobjede iz isto toliko susreta dok će ostali Krkani do početka sezone morati podići nivo svoje igre kako bi pokušali obraniti prošlogodišnje treće mjesto 2 . lige

Na ovoj utakmici je izabran i novi kapetan Krkana za ovu sezonu. Najviše glasova među igračima dobio je Ivica Liović koji će tako  ove godine predvoditi Krkane. Lioviću ovo nije prva takva čast, sjetimo se u izboru navijača prošle godine osvojio je prestižnu nagradu Krkansko srce koja se dodjeljuje najkrkanskijem igraču sezone.

3 thoughts on “Krkani poraženi u prijateljskoj”

  1. Čestitke novoizabranom kapetanu i Krkanima na fer i korektnoj igri…

  2. Ludi Ludjak

    Hrco je nazalost radio drugu pa nije stigao na sam pocetak tekme 😛

Comments are closed.