Nemoćni i protiv trojice

U 16. kolu lige Krkani su doživjeli novi , ukupno petnaesti,  poraz ove sezone od ekipe Waka Waka i tako definitivno propustili posljednju priliku za ostanak u drugoj ligi. Rezultat 10:6 poprilično zavarava jer su Krkani nastupili protiv oslabljene Wake za koju su nastupala samo tri igrača te  su Krkani tako u startu vodili sa rezultatom 4:0.

Bila je ovo idealna prilika za ubilježiti drugu pobjedu i tako teoretski ostati u borbi za doigravanje međutim kao i u preostalom dijelu sezone jednostavno ništa nije štimalo i Krkani su doživjeli novi razočaravajući poraz. U redovima Wake vrlo je dobru predstavu imao mladi Rudolf Palčec koji je prikazao odličnu  igru izgubivši tek od Milojevića rezultatom 2:1 dok su kod Krkana svi redom zakazali.

Do kraja sezone još nas očekuju četiri kola, a u idućem Krkani dočekuju trećeplasiranu ekipu Sharksa 7.veljače 2013. s početkom u 19:00.

4 thoughts on “Nemoćni i protiv trojice”

  1. Ludi Ludjak

    Krivo si cuo i spustanje i izlazenje lijevom ;). To je bilo najbolje izadje Andjelicu na 85 (bull i 3*20 s prvom) i otvara drugu partiju sa 138. Mislim da je Andjelic izgubio tu partiju da bi se ostavio pikada 🙂

Comments are closed.