Jednom nogom u trećoj ligi

U 15. kolu županijske lige Krkani su doživjeli novi poraz, ovoga puta od izravnog konkurenta u borbi za pretposljednje mjesto koje vodi u kvalifikacije, Kluba 26 čime su njihove šanse u ostanak u drugoj ligi svedene samo na puku teoriju.

U utakmicu u kojoj je ulog bio velik Krkani su ušli očekivano pomalo nervozno što se odrazilo i na dosta slabiju prikazanu  i manje atraktivnu igru i jedne i druge ekipe. Rezultatski se igralo bod za bod sve do 4:3 za goste kada u igri Krkana dolazi do neočekivanog pada u igri i do kraja utakmice osvajaju još samo jedan bod. Na kraju sramotan rezultat 12:4 i zaslužena pobjeda Kluba 26 kojim su šanse Krkana da će se i naredne godina nadmetati u drugoj ligi svedene na minimum. Naime do kraja sezone koja broji još 5 kola Krkani bi morali ostvariti 3 pobjede, a Klub 26 doživjeti sve poraze što je prema dosadašnoj prikazanoj igri ove sezone za Krkane nemoguća misija. Ipak teoretska šansa postoji i tako treba i pristupiti u slijedećim utakmicama i barem do kraja sezone probati ugrabiti još poneki bod.

U idućem kolu Krkani su domaćini u utamici protiv Wake koja je na rasporedu  31. siječnja 2013. u prostorijama cafe bara Green park.