Nova katastrofa

U 14. kolu lige Krkani su ubilježili novi, ukupno trinaesti poraz ove sezone u srazu sa aktualnim prvacima županije ekipom Bijelih miševa rezultatom 14:2. Iako su se Krkani nadali da će na svom terenu nakon 5 gostujućih utakmica ostvariti bolji rezultat doživjeli su još jedan težak poraz.

Utakmica je započela vrlo obećavajuće te su Krkani čak i poveli rezultatom 2:1 pobjedama Kolesarića i Rečića nakon čega je uslijedio totalni pad te do kraja utakmice više nisu uspjeli ostvariti niti jednu jedinu pobjedu.

Ovim porazom nade Krkana za ostanak u drugoj ligi svedene su na minimum pošto je do kraja sezone ostalo još samo 6 kola, a za pretposljednje plasiranom ekipom 26-icom  zaostaju velikih 5 bodova. Upravo se u idućem kolu sastaju s njima u derbiju začelja te bi eventualna pobjeda povećala šanse u ostanak dok bi porazom Krkani gotovo i teoretski bili gurnuti u niži rang natjecanja.

Utakmica je na rasporedu 24. siječnja 2013. u 19:00 u prostorijama cafe bar Green parka. Pozivamo sve simpatizere i navijače Pikado kluba Krkani da dođu u što većem broju te pruže podršku Krkanima u njihovoj borbi za ostanak u drugoj ligi.