Porazi od Sharksa i Piramide

U protekla dva kola Krkani su naravno doživjeli dva nova poraza od kojih je posebno bio uvjerljiv onaj protiv ekipe Sharksa od kojih su izgubili rezultatom 13:3.

U utakmici protiv Sharksa ništa nije štimalo od početka i bilo je samo pitanje s kojim će rezultatom završiti utakmica u korist Sharksa kod kojih su stopostotni učinak imala dvojica igrača i to Pavelić Jasmin i Ivan Čabraja.

Nešto su bolju igru Krkani prezentirali u srazu s prvoplasiranom ekipom prvenstva Piramidom protiv koje su vrlo dobro otvorili utakmicu i na polovici utakmice  iznenađujuće vodili rezultatom 5:3. Naročito je veliku euforiju izazvala pobjeda Kolesarića nad Jasminom Kovačevićem gdje je Kolesarić pri rezultatu 1:1 u odlučujućoj trećoj partiji pogodio izlaz na 162 (3*18,3*18,3*18). Ni Piramida nije ostala dužna te je još atraktivniji izlaz ostvario Babić u srazu sa Rečićem pogodivši izlaz na 168(3*20,3*20,3*16). Nakon ovog vodstva ponestalo je snage i do kraja utakmice Piramida preokreće rezultat u svoju korist pobjedom 10:6. Kako je utakmica Sharksa i Bijelih miševa završila remijem 8:8 moglo je početi slavlje Piramide koja je dva kola prije završetka ligaškog natjecanja postala novi prvak Brodsko-posavske županije u drugoj ligi.

Što se Krkana tiče njima su ostale još dvije utakmice do kraja sezone, a u idućem kolu gostuju kod ekipe Bijelih miševa 21. veljače 2013. dok u posljednjem kolu gostuju kod Kluba 26.