Krkani nastavili po starom

Nakon povijesne pobjede nad ekipom 26-ice u prošlom kolu, prve nakon duge vremena, Krkani su se vratili starim navikama i u šestom kolu na svom terenu doživjeli novi poraz od ekipe Waka Waka rezultatom 11:5.

Euforija nakon prve ostvarene pobjede tako nije dugo potrajala. Treba međutim napomenuti da su Krkani u ovu utakmicu ušli dosta oslabljeni bez najboljeg igrača Lackovića, ali i bez Herbuta koji je naknadno ušao umjesto Milojevića. U takvom sastavu šanse za pobjedu nad solidnom ekipom Wake su bile svedene na minimum. Krkani su opet dosta loše započeli utakmicu te su nakon prvog kruga zaostajali 3:1. Waka je do kraja potpuno kontrolirala utakmicu i zasluženo odnijela sva tri boda. U redovima Krkana odlične je partije pružio Herbut (2:0) uvjerljivo pobjedivši i jednog od ponajboljih igrača lige Lukšića i ne mogu se oteti dojmu da bi ova utakmica bila sasvim druga priča da su Krkani bili kompletni.

U idućem kolu Krkani dočekuju ekipu Sharksa koju su poprilično namučili u gostima izgubivši tijesno 9:7. Mogu li kod kuće otići korak dalje  i osvojiti nov(e) bod(ove) ostaje nam vidjeti u četvrtak 15. studenog 2012. s početkom u 19:00 u prostorijama Green parka.

6 thoughts on “Krkani nastavili po starom”

  1. Ludi Ludjak

    Dobit ces ti večeras bolji život, županijski šampione :))

  2. Kao bomba odjeknula je vijest…ne, ne o Biku koji guli nego o Šofi koji igra 😀

Comments are closed.