Ipak je moguće

Nestvarno zvuči ali Krkani su konačno uspjeli nekoga pobijediti. Desilo se to u petom kolu lige u derbiju začelja u kojemu su Krkani 30. listopada 2012. ugostili Klub 26 te osvojili prve bodove u tekućoj sezoni. Gotovo nevjerovatna činjenica da Krkani u posljednje 22 ligaške utakmice nisu ostvarili pobjedu te da je zadnja pobjeda ostvarena prije više od 18 mjeseci.

Utakmica je započela u skladu s očekivanjima da će biti iznimno napeta i izjednačena. Igralo se bod za bodom i najveća prednost 26-ice je bila pri rezultatu 4:2. U posljedni se krug ušlo sa izjednačenim rezultatom 6:6 i tada Krkani konačno prelamaju utakmicu u svoju korist. Najprije Kolesarić pobjeđuje Biljana, a zatim i Lacković Kljajića za vodstvo od 8:6. U posljednjoj odlučujućoj utakmici Herbut u pravom trileru pobjeđuje Marijanovića za veliko slavlje Krkana. Krkane su ovoga puta predvodili raspoloženi Lacković (3:1) i Rečić (3:0) dok su kod gostiju solidne partije pružili Marijanović (2:2) i Mirković (2:1).

Krkani su se ovom pobjedom učvrstili na 5. mjestu, a u idućem kolu dočekuju ekipu Waka Waka koja je u ovom kolu stradala od Sharksa 11:5. Mogu li Krkani nastaviti s dobrim partijama posljednja dva kola i iznenaditi Waku ostaje nam vidjeti 8.studenog 2012.

5 thoughts on “Ipak je moguće”

  1. Kr Kr Krkani!!!!!

    Da, da! Herba je odlučio tekmu!

    I sad se otvorilo i svi redom će stradati! 🙂

Comments are closed.