Krkani namučili Bijele miševe

U četvrtom kolu druge lige Krkani su nakon tri gostujuće konačno odigrali utakmicu na svom terenu ugostivši aktualne prvake županije Bijele miševe. Iako je malo tko vjerovao da Krkani mogu ozbiljniji zaprijetiti ekipi miševa desilo se  upravo suprotno i Krkani su propustili najveću priliku za osvajanje barem boda u dosadašnjem dijelu natjecanja.

Prvi krug utakmice pokazuje da će ovo biti vrlo napeta i izjednačena partija te završava rezultatom 2:2. U drugom i trećem krugu Bijeli se miševi ipak uspjevaju odvojiti na 8:4 i relativno mirnije ulaze u posljednji krug utakmice no onda počinje prava drama. Najprije Lacković pobjeđuje D. Božića, a zatim i Kolesarić T. Božića za smanjenje rezultata na 8:6. Pretposljednju utakmicu igraju Herbut i Lovreković i u pravoj triler završnici Lovreković pronalazi više preciznosti i pobjedom 2:1 donosi svojoj ekipi teško izborenu pobjedu. U zadnjoj rezultatski nevažnoj partiji Rečić pobjeđuje Šimunovića i postavlja konačni rezultat 9:7 za Bijele miševe. Koliko je ovo bila napeta utakmica svjedoči i činjenica da je čak 14 partija završilo rezultatom 2:1. Igrač utakmice Lovreković koji je ostvario sve četiri pobjede i uz nekoliko vrlo lijepih izlazaka poput onog Lackoviću na 111 (3*17,3*20). U redovima Krkana konačno je solidnu partiju pružio Rečić, ostvarivši prve pobjede u tekućoj sezoni,  omjerom (3:1)

Iduću utakmicu Krkani ponovo igraju na domaćem terenu u utorak 30. listopada  kada dočekuju Klub 26 u derbiju začelja jer ni 26-ica u dosadašnjem dijelu sezone također nije uspjela doći do bodova.

4 thoughts on “Krkani namučili Bijele miševe”

Comments are closed.