Težak poraz

Novo gostovanje Krkana u trećem kolu donijelo je još jedan, treći uzastopni, poraz ekipe od Piramide rezultatom 14:2 čime se Krkani nalaze na diobi zadnjeg mjesta lige bez osvojenoga boda u novoj natjecateljskoj sezoni..

Kako i sam rezultat sugirerira ovo je definitivno bila najlošija predstava Krkana u sva tri dosad odigrana susreta. Ove večeri apsolutno niti jedan igrač nije bio raspoložen i unatoč ne baš pretjerano dobroj igri Piramide Krkani su doživjeli jedan od najtežih poraza u karijeri. Valja dodati da u sastavu Krkana ovoga puta nije bilo njihovog najboljeg igrača Lackovića koji bi vjerojatno malo popravio ovaj katastrofalan rezultat. Jedine su pobjede ostvarili Herbut i Liović, a naročito veseli pobjeda kapetana Liovića koji je u srazu sa inače odličnim Jakubivom pogodio izlaz na 145 (3*20, 2*20 i 3*15).

Iduću utakmicu nakon tri gostujuće Krkani konačno igraju na domaćem terenu protiv aktualnih prvaka županije, ekipe Bijelih miševa 25. listopada u caffe baru Green park s početkom u 19:00.