Poraz uz solidnu igru

U sedmom kolu lige 15. studenog Krkani su doživjeli novi, ukupno šesti, poraz ove sezone od ekipe Sharksa rezultatom 11:5. Iako je relativno velik poraz Krkani su odigrali solidnu utakmicu gdje je opet  uz izostanak Lackovića i Herbuta bilo teško parirati trenutno trećeplasiranoj ekipi lige.

Na jučerašnjoj utakmici svoj je debi u redovima Krkana imao bivši član ekipe Bijelih miševa i jedan od najtrofejnijih igrača Brodsko-posavske županije Tomislav Kovačević – Šofa koji se tako nakon dvogodišnje mirovine ponovno vratio aktivnom igranju pikada. U svom je prvom nastupu pokazao obećavajuću igru te unatoč porazu od nekadašnjeg suigrača Čabraje  2:1 dokazao da će biti dobro pojačanje Krkanima pogotovo kada mu se nakon, ove ipak poprilično duge pauze, vrati osjećaj. Na kraju je sinoć i nagrađen za svoju upornost  te je u susretu sa Aračićem došao i do prve pobjede u dresu Krkana.U redovima Krkana solidan je rezultat ostvario jedino Rečić (2:2) dok su kod Sharkovaca poslovično dobre utakmice odigrali Đekić i Pantić sa sve četiri ostvarene pobjede.

U idućem kolu Krkani na svom terenu dočekuju prvoplasiranu ekipu Piramide 22. studenog nakon čega protiv Wake Wake započinje serija od čak pet gostujućih utakmica.

2 thoughts on “Poraz uz solidnu igru”

Comments are closed.