Završnica sezone

U nastavku sezone Krkani su odigrali poprilično razočaravajuće te zabilježili nekoliko teških poraza i trenutno zauzimaju šesto mjesto treće lige s osvojenih 13 bodova iz ukupno odigranih 14 utakmica sa samo tri boda više od sedmoplasiranog Martela koji ima dosta lakši raspored u naredna dva kola do kraja sezone.

Nažalost upravo smo protiv Martela izgubili za zelenim stolom jer je uoči same utakmice nekoliko igrača zaraženo COVID-om te smo bili prisiljeni predati utakmicu. Buxa i Cibona su nam s druge strane nanijeli ponovno teške poraze te smo u te dvije utakmice stradali s ukupnom razlikom 3:29. Ni u kupu se nismo proslavili gdje smo najprije u prvoj utakmici poraženi rezultatom 2:0 od ekipe Palazzo da bi bi zatim i u drugoj utakmici doživjeli identičan poraz, doduše uz nešto neizvjesnije mečeve. U našu obranu valja napomenuti da su obje ekipe u višem rangu natjecanja te zauzimaju solidno treće, odnosno četvrto mjesto druge lige.

Pobjede smo očekivano ubilježili protiv jedine dvije lošije rangirane ekipe lige; Kraljica rezultatom 11:5, kojima smo tako uzvratili za poraz u prvom susretu te Felge koju smo pobijedili rezultatom 9:7.

Do kraja sezone ostala su još samo dva kola u kojima na domaćem terenu najprije dočekujemo ekipu Kuma, a zatim i Waka Waku. Upravo te dvije ekipe vode grčevitu borbu zajedno sa Buxom za drugo odnosno treće mjesto lige. Buxa se trenutno nalazi na drugom mjestu sa 33 boda, ali i utakmicom više od trećeplasirane Wake sa samo bodom zaostatka i Kuma s dva boda manje.

Prvo mjesto treće lige pripalo je dva kola prije kraja natjecanja ekipi Cibone koja je definitivno ove godine i najviše pokazala te zasluženo odnijela ovaj naslov u svojoj debitantskoj sezoni te im ovim putem iskreno čestitamo.

Do iduće utakmice koja je na rasporedu u srijedu 16. ožujka sportski pozdrav!