U novu godinu sa starim navikama

Nakon jednomjesečne pauze Krkani su prvo kolo drugog kruga natjecanja bili slobodni da bi u drugom kolu gostovali kod trećeplasirane ekipe Outsidersa koja ih je u prvoj utakmici sezone lagano porazila rezultatom 10:6

I drugi je susret ovih ekipa završio identičnim rezultatom, ali je ovoga puta utakmica bila itekako napeta i zanimljiva do samoga kraja. Krkani su iznenađujuće dobro otvorili utakmicu te je nakon prvog kruga rezultat bio izjednačen, a u drugom krugu Krkani dolaze do prednosti od 5:3. U trećem krugu najbolji igrač Krkana Lacković nakon poraza Rečića vraća prednost na dva razlike no to će se na kraju pokazati i posljednjom pobjedom Krkana u ovom susretu. Uslijedila je serija Outsidersa 6:0 te domaćini tako još jednom dolaze do zaslužene pobjede. U trenucima kada se utakmica lomila jednostavno su imali više smirenosti koncentracije što pokazuje i podatak da su pri rezultatu 5:2 za Krkane od narednih pet odigranih susreta rezultatom 2:1 čak četiri otišla na stranu Outsidersa.

Lacković i Kolesarić su osvojili 5 od ukupno 6 ostvarenih pobjeda tako da je glavni razlog ovog poraza slab, gotovo nikakav doprinos ostatka ekipe.

Krkani su ovim porazom ostali na šestom mjestu lige sa samo 7 ostvarenih bodova iz devet do sada odigranih susreta. Iduće nam kolo donosi doma ekipu Martela koja se nalazi na sedmom mjestu s istim brojem bodova, a koju smo savladali u prvom susretu u gostima nakon produžetaka rezultatom 9:8.

Mogu li Krkani doći do tek druge ovosezonske pobjede i novih bodova ostaje nam vidjeti u srijedu 02. veljače s početkom u 19 sati. Do tada sportski pozdrav.