Pobjeda nad Felgom, remi s Kumom

U protekla dva tjedna odigrana su još dva kola 3. lige Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu u kojima su Krkani ostvarili polovičan uspjeh.

Najprije smo na domaćem terenu dočekali ekipu Felge novu imenom ,ali sastavljenu uglavnom od igrača koji su ranije igrali pod imenom Cadenas. Krkani su konačno odigrali solidno te od samog početka kontrolirali utakmicu. Na kraju utakmica završava prvom pobjedom Krkana u tekućoj sezoni rezultatom 11:5. Iako rezultat sugerira uvjerljivu pobjedu Krkana valja napomenuti da su gosti odigrali dosta dobro većinu utakmice, ali i da su imali puno poteškoća pri izlascima što ih je i koštalo boljeg rezultata.

Osokoljeni prvom pobjedom Krkani su u devetom kolu gostovali protiv ekipe Kuma koja je jedno mjesto bolje rangirana na prvenstvenoj tablici. U utakmici koja je obilovala preokretima ekipa Kuma se na kraju bolje snašla te došla do pobjede nakon produžetaka. Krkani su utakmicu započeli odlično te nakon prvog kola dolaze do prednosti 3:1 nakon čega slijedi totalni pad u igri te Kumovi okreću rezultat u svoju korist i odlaze na 7:4. U tim trenucima se činilo da je utakmica gotova, ali Krkani se konsolidiraju, okreću rezultat i dolaze do novog vodstva 8:7. Na našu žalost Pejić u posljednjem susretu ne iskorištava psihološku prednost i u napetoj utakmici gubi 2:1 te Kumovi zasluženo dolaze do remija. U produžetku očekivani pad kod Krkana zbog neiskorištene prilike za pobjedom te oba para gube čime Kumovi naposljetku ipak dolaze do pobjede i drugog boda.

Nakon odigranih 8 kola Krkani se nalaze na šestom mjestu s 7 osvojenih bodova, četiri manje od petoplasiranih Kumova. Posljednje kolo prvog dijela natjecanja, a ujedno i posljednja utakmica Krkana u ovoj kalendarskoj godini je gostovanje kod starih rivala Wake wake koja je trenutno na 4. mjestu lige s šest bodova više od nas. Utakmica je na rasporedu u srijedu 15. prosinca u cafe baru Dorian Gray s početkom u 19. sati. Do tada sportski pozdrav!