Teški porazi

U petom kolu Krkani su gostovali kod ekipe Buxe te doživjeli težak poraz rezultatom 12:4. Domaćini su od početka bili bolja ekipa, iznimno motivirana te su Krkani vrlo teško mogli parirati odličnim igrama protivnika tako da pobjeda Buxe nije bila upitna nego je samo bilo pitanje s koliko će razlike ispratiti Krkane.

I dok smo protiv Buxe znali što možemo očekivati utakmica šestog kola donijela nam je sraz s ekipom Cibone iz Donjih Andrijevaca koji po prvi puta nastupaju u ligaškom natjecanju. Pogled na tablicu sugerirao je da je riječ o vrlo dobroj ekipi pogotovo nakon što su u četvrtom kolu pobijedili ekipu Buxe koja je uoči sezone bila najizgledniji favorit za osvajanje naslova i napredak u viši rang natjecanja. Unatoč tome teško da je itko od Krkana očekivao fijasko koji je uslijedio. Dečki iz Cibone nanijeli su nam najteži poraz sezone (a vjerojatno i najveći poraz ikad u četrnaestogodišnjoj povijesti ligaškog natjecanja) pregazivši nas rezultatom 15:1. Kolika je bila njihova dominacija u igri dovoljno sugerira podatak da su Krkani u 16 odigranih partija uzeli samo 4 osvojena seta te da je utakmica završila u roku dva sata.

Nakon ova dva teška poraza protiv prvoplasirane i drugoplasirane ekipe prvenstva naredno nam kolo barem na papiru donosi sraz s lošije plasiranom ekipom – Felgom koja nakon šest odigranih kola ima isto bodova kao i Krkani, ali lošiju set razliku. Mogu li Krkani prekinuti crni niz i upisati nove bodove ostaje nam vidjeti u srijedu 1. prosinca u cafe bar Green parku s početkom u 19 sati. Do tada sportski pozdrav!