Poraz od Kraljica

Drugu utakmicu zaredom Krkani su odigrali vrlo zanimljivu i napetu utakmicu no za razliku od Martela ona je ovaj put ipak otišla na stranu protivnika te su cure iz naše jedine ženske ekipe u ligi zasluženo došle do prva dva boda u novoj sezoni.

Krkani su puno bolje otvorili utakmicu te ubilježili pobjede u prva tri susreta nakon čega dolazi do neobjašnjivog pada u igri što cure maksimalno iskorištavaju te nakon drugog kruga poravnavaju rezultat na 4:4. U nastavku cure sve bolje igraju te zasluženo dolaze do prednosti 8:6 i osiguranog barem boda. U dva su navrata Kraljice gađale za pobjedu, najprije Marija Bala protiv Rečića, a zatim i Nikolina Zubak protiv Milojevića no uslijed vjerojatno prevelike želje u kombinaciji s tremom gube oba susreta rezultatom 2:1 te utakmica završava rezultatom 8:8.

Unatoč tome što su propustile pobjedu Kraljice su u parovima opet pokazale više želje i vještine od Krkana te moramo priznati posve zasluženo došle do pobjede i velikog drugog boda.

Krkani se nakon odigranih četiri kola nalaze u donjem dijelu ljestvice s tri boda. U sljedećem kolu igramo protiv ekipe Buxe koja predvodi tablicu treće lige te su najizgledniji kandidati za ulazak u viši rang natjecanja.

Mogu li Krkani podići nivo igre i zaprijetiti Buxi ostaje nam vidjeti u srijedu 17. studenog s početkom u 19 sati. Utakmica se igra u prostoru kuglane Klarić u Kumičićevoj 2. Do tada sporstki pozdrav!