Polovičan uspjeh

Nakon što smo prvo kolo bili slobodni te u drugom doživjeli poraz na domaćem terenu od Outsidersa treće kolo nam je donijelo sraz sa novacima u ligi ekipom Martel koja je u prva dva susreta doživjela dva teška poraza. Temeljem toga pribilježili smo si bodove unaprijed što nas je (kako to inače s bahatima biva) skoro koštalo i drugog poraza.

Sam početak utakmice dao je nagoviještaj da ovo neće biti lagana pobjeda za Krkane jer na otvaranju Lacković vrlo uvjerljivo gubi od Brkića rezultatom 2:0, da bi u drugom susretu Kolesarić teškom mukom dobio Radoša rezultatom 2:1 i vratio stvari u egal.

Prvi krug završava rezultatom 2:2, a u drugom Krkani s tri uzastopno vezane pobjede odlaze na 5:2. U tim se trenucima činilo kao da imamo totalnu kontrolu nad utakmicom u našim rukama te u zadnji krug ulazimo s prednošću 7:5. No i prije smo već u više navrata dokazali da s Krkanima nije nikad ništa jednostavno pa tako unatoč vodstvu od 8:6 gubimo zadnje dvije partije i utakmica završava rezultatom 8:8. Parove puno bolje otvaraju domaćini no nedostatak iskustva koštao ih je poraza te Krkani nakon produžetaka ipak uspijevaju doći i do drugog boda i pobjede.