Porazom u sezonu

Nakon što su u prvom kolu bili slobodni, Krkani su u drugom ugostili ekipu Outsidersa te porazom započeli novu sezonu.

Iako smo do sada uglavnom s Outsidersima imali pozitivan omjer za očekivati je bilo da prva utakmica sezone neće biti lagan posao pogotovo zbog toga što su i u prijašnjim susretima protivnici pokazali zavidno znanje i samo su ih trema i nedostatak sreće u nekoliko navrata koštali bodova.

Čast otvaranja nove sezone pripala je predsjedniku Kolesariću koji je uz malo sreće dobio Čerenka rezultatom 2:1, a nakon što je u drugom susretu Lacković autoritativno poveo protiv Stjepana Hrvojevića činilo se kako voda ide na naš mlin. Nažalost to prvo vodstvo je ujedno bilo i posljednje te su Krkani do kraja susreta uglavnom bezuspješno pokušavali dostići prednost protivnika. Prvi krug završava rezultatom 2:2, a utakmicu je prelomio drugi krug u kojem su Krkani uzeli samo jedan jedini set u sva četiri susreta te Outsidersi odlaze na velikih 2:6. Do kraja utakmice se uglavnom održavala ta razlika te na kraju Outsidersi zasluženo slave rezultatom 10:6.

Iako smo sezonu otvorili porazom na domaćem terenu možemo biti zadovoljni iz više razloga. Najvažniji je taj što se nakon punih 18 mjeseci natjecateljski pikado ponovno vratio u naš grad. Usprkos dugoj pauzi u srijedu smo svjedočili nekolicini stvarno odličnih partija i još boljih izlazaka od kojih bi naročito izdvojio onaj Miroslava Kolesarića. Nakon što je u prvom pokušaju prebacio 121 (3*20,3*20, 20) u drugom je u maniri Ivaniševića pogodio što je zacrtao (3*20, 1, 3*20) uz ogromno oduševljene prisutnih. U posljednjem susretu utakmice svoj je debi za Krkane imao i Robert Mišić koji je unatoč glatkom porazu 2:0 ostavio dobar dojam.

Iduća utakmica na rasporedu je u srijedu 3. studenog u 19. sati u gostima kod nove ekipe Martel. Do tada sportski pozdrav!