Još jedna sezona u nizu

Davne 2007. godine ekipa entuzijasta više je iz nekog vica nego ozbiljnih namjera (kao što sam naziv kluba sugerira) odlučila registrirati pikado klub te se iste sezone priključiti službenom ligaškom natjecanju Pikado saveza Brodsko-posavske županije.

Nakon prekida natjecanja u sezoni 2019./2020. uzrokovane pandemijom COVID-19 te jednogodišnjeg pauziranja i neodigravanja sezone 2020./2021. konačno smo, u popriličnoj neizvjesnosti, dočekali početak novog ligaškog natjecanja i početak nove pikado sezone 2021./2022. Ukupno četrnaesta po redu sezona za sada već pikado veterane iz redova Krkana, koji se ako ničim drugim mogu pohvaliti da su apsolutni rekorderi po broju uzastopno odigranih sezona u ligaškom natjecanju naše županije, počinje 20. listopada 2021. Krkani su međutim slobodni u prvom kolu tako da će se na svoj prvi nastup morati pričekati do 27. listopada no još uvijek ne znamo protiv koje ekipe.

U novu sezonu Krkani ulaze brojčano pojačani još jednim igračem u odnosu na proteklu sezonu tako da je broj prijavljenih igrača 9. Novo pojačanje je Robert (lijeva ruka, sve više od 40 je odlično, nemrem pogodit izlaz) Mišić od kojeg očekujemo još veću prednost u odnosu na ostale ekipe (barem u kategoriji pojest i popit)

Što se tiče samog natjecanja Krkani i ove godine nastupaju u trećoj ligi, a pored već starih poznanika poput ekipa Wake, Buxe, Kuma, Outsidersa i Kraljica snage ćemo odmjeriti i sa tri nove ekipe – Martelom, Felgom i Cibonom. Lijepa je vijest da se pikado konačno iz grada preselio i u okolicu pa ćemo tako ove godine na gostovanja ići i u Donje Andrijevce u kojima igra ekipa spomenute Cibone.

Najveća je uvjerljivo nepoznanica što možemo očekivati od nove sezone i igre Krkana koji iskreno rečeno zadnjih godina i nisu bili pretjerano konkurentni , a i činjenica je da je zadnja službena utakmica odigrana prije 18 mjeseci.

Nakon prvih par utakmica vjerojatno ćemo vidjeti u kakvom smo stanju, ali sve bolje od sredine tablice bilo bi veliko iznenađenje.

Sretno svim ekipama u novoj sezoni!