Pobjedom u novu godinu

U srijedu 18. prosinca odigrano je deveto, ujedno i posljednje kolo u 2019. godini, treće lige Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu u kojem su Krkani ugostili ekipu Outsidersa i ostvarili važnu pobjedu rezultatom 12:4.

Iako rezultat sugerira drugačije utakmica je bila vrlo napeta s mnogo završenih partija rezultatom 2:1 te je pobjeda vrlo lako mogla otići i gostujućoj ekipi.

S ovom utakmicom završio je prvi dio natjecanja te nam slijedi zimska pauza od tridesetak dana tako da je sljedeća utakmica Krkana tek 22. siječnja doma protiv ekipa Godfathera.

U dosadašnjem dijelu natjecanja Krkani su od ukupno devet odigranih utakmica ostvarili 5 pobjeda uz 4 poraza te se trenutno nalaze na šestom mjestu tablice s ukupno 15 bodova koliko ima i petoplasirana ekipa Dabrova. S ovim rezultatom i ne možemo biti pretjerano zadovoljni jer smo praktično sve pobjede izuzev posljednje ostvarili protiv novopečenih ekipa dok smo od svih ozbiljnijih propisno poraženi. Trećeplasirana Waka waka nam bježi 6 bodova što i nije toliko nedostižna razlika pod uvjetom da u nastavku sezone počnemo pobjeđivati ekipe iz gornjeg dijela tablice.

Do nastavka sezone sportski pozdrav i poziv svim simpatizerima Krkana da dođu pogledati svoje omiljene igrače na tradicionalnom Turniru amatera koji će se održati u Green parku u subotu 28. prosinca.