Krkani kao Hajduk

Kao i svake godine završetkom ljeta u Slavonskom Brodu ponovno oživljava pikado scena i kreću pripreme za novu natjecateljsku sezonu u kojoj će Krkani nastupiti po čak šesnaesti put. I to je praktički jedino s čime se u velikom broju posljednjih sezona možemo pohvaliti. Da smo klub u županiji s najviše uzastopno odigranih sezona. O kvaliteti igre i rezultatima nećemo puno pisati jer se i nema što napisat ;). Zato i poveznica s Hajdukom. Nekada smo bili veliki klub :). BIT ĆEMO OPET! (this time next year što bi rekao legendarni Delboy)

U novoj sezoni novost je da u Brodu ponovno postoje tri lige, a kako je ove sezone nastalo dosta novih ekipa Krkani su automatizmom iz treće lige promovirani u drugu. Definitivno ne zbog kvalitete. U drugoj se ligi ove godine nadmećemo u konkurenciji od osam ekipa od kojih nam je većina suparnika iz prošle sezone. Jedine dvije uvjetno rečeno nove ekipe su stari znanci iz samih pikado početaka naše županije – ekipa Bijelih miševa te ekipa Prvi koja je prošle godine nastupala u drugoj ligi gdje je zauzela posljednje mjesto.

I kako to biva Krkani su i novu sezonu otvorili očajno, a zanimljivo je da su na početku sezone imali iste protivnike kao i prošle godine ekipu Outsidersa. Nažalost umjesto revanša za loše otvaranje prošle sezone ove smo doživjeli još veći fijasko i na domaćem smo terenu poraženi rezultatom13:3. O samoj se igri nema što puno pisati Outsidersi su odigrali puno bolju utakmicu i zasluženo slavili, a nama ostaje utjeha da je tek početak sezone i da ruke nisu još dobro uštimane. Pošto nam je ovo već šesnaesta natjecateljska sezona gotovo je nevjerojatno da se pogotovo na početku utakmice osjetila i velika trema koja je također uzela danak u porazu. Činjenica je i da je u igri bilo dosta problema s izlascima što je i očekivano jer smo nekoliko proteklih sezona igrali single out izlaz te će trebati neko vrijeme da se ponovno vratimo na master out.

Iduća utakmica na rasporedu je u srijedu 26. listopada kada gostujemo kod ekipe Kraljica koje su također na otvaranju sezone doživjele težak poraz od ekipe Wake. Hoćemo li ovu utakmicu imati više sreće nego prvu saznati ćemo uz live prijenos na našem facebook kanalu. Do tada sportski pozdrav!