Bez boda nakon tri kola

Ako se po jutru dan poznaje ovo bi mogla biti jedna od gorih sezona u povijesti Krkana koji niti nakon tri kola nisu upisali niti jedan bod, a u četvrtom ih kolu dočekuje vodeća ekipa lige Bijeli miševi tako da je vrlo izvjesno da će se post s bodovima i dalje nastaviti.

Najbliže bodovima Krkani su bili u utakmici drugog kola u kojem su gostovali kod Kraljica – jedine ženske ekipe u našoj županiji. Krkani su dobro otvorili utakmicu i poveli s 2:0 te se na početku činilo vrlo izgledno da će doći do prve pobjede u sezoni. No cure nisu tako mislile te nakon početnog šoka počinju igrati puno bolje i dolaze do vodstva 3:2 kojeg su zadržale do samog kraja utakmice. Kod rezultata 8:7 za Kraljice Ines Bašić protiv Rečića dolazi do svoje četvrte pobjede i ukupne pobjede za Kraljice na totalno spektakularan način sa izlaskom od 114 – dvije zaredom ubodene strelice u 3*19. Nije nam ostalo ništa drugo doli čestitati Kraljicama na dobroj utakmici i okrenuti se narednom kolu i utakmici protiv Prvih.

Prvi su ekipa koja je prošle godine igrala viši rang natjecanja od Krkana te su ove godine unatoč problemima s roosterom vrlo dobro krenuli u sezonu i ostvarili dvije pobjede te se trenutno nalaze na diobi prvog mjesta s Miševima kao jedine ekipe s maksimalnim učinkom. Iako su Krkani odigrali solidnu utakmicu ni to im nije pomoglo te doživljavaju još jedan poraz na domaćem terenu ovog puta rezultatom 11:5. Dosta napetih mečeva rezultatom 2:1 otišlo je na stranu domaćina što nas je u konačnici i koštalo poraza. Jedina pozitivna vijest da je Lacković unatoč dartitisu s kojim muku muči godinama postigao radnu temperaturu te je u posljednje dvije utakmice na omjeru 6:2. Ukoliko se ove sezone žele spasiti daljnjih blamaža Lackoviću bi se pod hitno trebali priključiti i ostali igrači od kojih su neki potpuno zakazali na početku nove sezone.

Utakmica 4. kola protiv Bijelih miševa na rasporedu je večeras s početkom u 19:00 sati u prostorijama caffe bara Kum uz naravno live tekstualni prijenos na našem facebook kanalu. No vjerojatno očekujte nestanak struje oko 19:50 ;). Do idućeg javljanja sportski pozdrav!