I dalje bez pobjede

Nakon pet odigranih kola Krkani su i dalje bez pobjede te se trenutačno nalaze usamljeni na posljednjoj poziciji 2. lige Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu. U četvrtom smo kolu gostovali kod starih znanaca ekipe Bijelih miševa koji predvode tablicu poretka sa svih pet ostvarenih pobjeda iz isto toliko susreta te smo protiv njih pružili i možda najbolju partiju ove sezone. Na našu nesreću miševi su trenutno jedna ipak druga dimenzija u odnosu na nas te je konačnih 12:4 vrlo realno ogledalo razlike u kvaliteti između ove dvije ekipe. Pitanje je samo da smo ovako odigrali u nekim drugim utakmicama kakvo bi stanje na tablici bilo.

U petom smo pak kolu gostovali kod ekipe SD Kristala koji su do tog trenutka bili posljednja ekipa lige bez bodova kao i Krkani, ali uz lošiju set razliku. Susret dviju posljednjih ekipa stoga je jamčio napetu i neizvjesnu utakmicu, a tako je naposljetku i bilo. Krkani su bolje otvorili utakmicu te su poveli 2:0 i zatim 3:1, no tada se Kristal budi i u naredna tri susreta okreće utakmicu u svoju korist i dolaze do vodstva 4:3 kojeg nisu ispuštali do samog kraja utakmice. U zadnjem susretu večeri pri rezultatu 8:/ za domaćine Kolesarić pobjeđuje te nam tako osigurava prvi bod u novoj sezoni. Pobjednika je utakmice ostalo riješiti srazom parova u kojem smo opet vidjeli dramu u kojoj su ipak na kraju s(p)retnije ruke završili momci iz Kristala te pobjedom Dežmića i Brkića nad Liovićem i Rečićem rezultatom 2:1 dolaze i do prve pobjede u novoj sezoni kojom su nas gurnuli na začelje tablice. Unatoč osvojenom prvom bodu definitivno ostaje žal za propuštenim prilikama i nedostatkom koncentracije u odlučujućim trenutcima koji su nas koštali poraza u jednoj i ne baš previše kvalitetnoj utakmici.

Do kraja prvog kruga natjecanja ostali su nam još dvije utakmice na domaćem terenu. Prva je na rasporedu u srijedu 23. studenog kada dočekujemo ekipu Buxe koja ove godine i nije previše uvjerljiva u odnosu na prošlu sezone. Nadam se da ćemo u međuvremenu podići kvalitetu igre i uskoro doći i do prve pobjede u ligi. Do rada sportski pozdrav!