Dobrodošli na stranice pikado kluba Krkani

Početak nove sezone

Iako ljeto još nije gotovo kreće nam nova, sedamnaesta po redu, pikado sezona za Pikado klub Krkane. Ove godine sezona kreće gotovo mjesec dana ranije dok su ljetne vrućine još u punom tijeku pa nam preostaje vidjeti kako ćemo se snaći na samom početku, a pogotovo pošto u ljetnoj pauzi i nismo pretjerano trenirali.

Dobra vijest je da smo dotakli dno jer smo prošle godine ispali kao posljednje plasirana ekipa iz druge lige te ovu sezonu krećemo sa samog dna odnosno iz treće lige iz koje barem zasad ne možemo niže. Nadamo se stoga da će nam ova sezona bit uspješnija nego prijašnja i da ćemo dokazati da nismo zaboravili igrati dobar pikado. Novitet je da se ove godine i treća liga igra po sistemu master outa tako da se barem nećemo morati prilagođavati na nova pravila.

Što se same ekipe tiče ona je u potpunosti ostala nepromijenjena te u sezonu krećemo s osam raspoloživih igrača u roosteru. Prva utakmica na rasporedu je u utorak 19. rujna, a igramo protiv ekipe Felge s kojom smo se susretali prije nekoliko sezona. Utakmica se igra na gostujućem terenu u bufetu Stara kugla s početkom u 19:00. Pozivamo sve simpatizere Krkana da nam se priključe na prvom gostovanju i podrškom daju zamah na otvaranju nove sezone.