Završetak ligaškog natjecanja

Jubilarna deseta ligaška sezona je iza nas no za razliku od prijašnjih možemo reći da je ova bila relativno uspješna. Ostvareno peto mjesto od osam ekipa druge lige trenutni je realni domet ove ekipe.

Nakon katastrofalnog ulaska u sezonu i četiri pretrpljena poraza iz isto toliko utakmica sve se činilo da će i ove godine Krkani ostati zacementirani na posljednjem mjestu lige. No nakon tog početnog šoka konačno je uslijedila konsolidacija te za krkanske prilike nevjerovatan niz od tri ostvarene pobjede što ekipa ne pamti već godinama. U jednom trenutku smo se našli i na četvrtom mjestu te se čak i ukazala prilika za borbu za prijestolje no kako to biva ubrzo smo bili visokim porazom od Sport veterana  otrježnjeni i prizemljeni.

Natjecateljska sezona s druge strane  nije završena jer  Krkani još uvijek nastupaju u kup natjecanju. Nakon poraza od Graničara u prvom kolu kupa uslijedile su pobjede nad Innuendo Queensima te Stativom po lijevoj strani ždrijeba čime nam se nakon više od godinu dana ukrstio put sa starima rivalima Bijelim miševima. Nažalost miševi su zbog odsustva većine igrača nastupili u okrnjenom sastavu ali i takvi pružili žestok otpor te smo teškom mukom u posljednjem susretu meča izvojevali pobjedu. U idućem kolu kupa gostujemo kod aktualnih prvaka druge lige ekipe Prvi.