Deset godina Krkana

13. svibanja 2007. godine u kasnim jutarnjim satima na sumnjivoj lokaciji sastala se još sumnjivija ekipa te donijela još sumnjivije odluke nakon čega više ništa nije bilo kao prije. Tog mitskog datuma, nakon godina lutanja bespućima bezakonja i anarhije službeno je ozakonjeno postojanje Pikado kluba Krkani. Iako prvotno zamišljena kao dramska sekcija ljubitelja lika i djela Samuela Becketta dečki su nakon desete pive ipak uvidjeli da im bolje leži pikado. I ladna piva.

 

Prve se godine postojanja  ekipa puna entuzijazma priključila Pikado savezu Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu i ostvarila odlično peto mjesto. Od pet ekipa. Deset godina kasnije stvari se nisu previše promijenile. I dalje smo entuzijasti koji vole pikado, a i ladno pivo. Rezultati? Manje važni.

Da skratimo priču. Pozivamo sve ljubitelje pikada i dobre zabave na rođendanski turnir koji će se održati u subotu 20. svibnja 2017. u Green parku s početkom u 16 sati. Kotizacija iznosi simboličnih 10 kuna, a za sve je sudionike osigurana besplatna klopa uz vrijedne nagrade.