Rođendanski turnir

U subotu 20. svibnja 2017. godine u caffe baru Green park Pikado klub Krkani je rođendanskim turnirom proslavio punih deset godina postojanja i sudjelovanja u natjecanjima Pikado saveza Brodsko-posavske županije i Hrvatskog pikado saveza.

Na turniru se okupilo ukupno 34 igrača i igračica  što je i nekakav natjecateljski prosjek ovih godina po masters turnirima, a dobru zabavu nije spriječilo ni iznimno loše vrijeme. Prvo mjesto pripalo je , kako i dolikuje, domaćem igraču Hrvoju Lackoviću koji je u finalu rezultatom 2:1 pobjedio trenutno jednog od najboljih igrača županije Igora Marića koji tako  turnir završava na drugom mjestu. Iako je turnir bio revijalnog karaktera igrao se vrhunski pikado te smo stvarno gledali  pregršt odličnih partija. Treće mjesto osvojio je Bernard Milinković koji je u srazu sa Sivrićem ostvario najupečatljiviju pobjedu turnira s naročito atraktivnim izlaskom u prvoj partiji na 140.

Pikado klub Krkani se ovim putem zahvaljuje svim sudionicima koji su se odazvali turniru i tako uveličali ovu našu proslavu. Posebne zahvala idu i Green parku, a naročito našim sadašnjim i prošlim  konobaricama koje su nas sve ove godine trpile. Do iduće proslave 2027. godine sportski pozdrav!!