Početak sezone

Vrući, sunčani, dugački ljetni dani su već odavno iz nas, a tmurni, kišni  jesenski polako postaju svakodnevica. Ta je smjena najbolji nagovještaj početka nove ligaške sezone sezone Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu u koju ekipa Krkana, u manje više nepromijenjenom sastavu, ulazi po rekordni jedanaesti put.

Jedina promjena u sastavu u odnosu na proteklu sezonu je dolazak novog igrača Zvonimira Milića tako da Krkani ove godine imaju prijavljenih ukupno osam igrača. I u novoj se sezoni ekipa nadmeće u 2. županijskog ligi koja ove godine broji nešto više ekipa, njih jedanaest. Cilj je ekipe kao i prošle godine sredina tablice.

Na otvaranju nove sezone Krkani će na domaćem terenu u Green parku 11. listopada ugostiti prošlogodišnje prvake 3. lige ekipu Innuendo Kingsa te će nam ta utakmica dati i ponešto više odgovora na realne mogućnosti ekipe ove ligaške sezone. Krkani su u pripremnom razdoblju odigrali samo jednu utakmicu i to protiv, u odnosu na prošlu godinu poprilično oslabljenu ekipu, Wake wake . U krajnje neizvjesnoj utakmici Krkani su izborili pobjedu rezultatom 9:7.

Svim klubovima puno sreće i dobrih utakmica u novoj ligaškoj sezoni. Vidimo se na crti!!