Pobjedom u sezonu

U prvom kolu nove ligaške sezone Krkani su ugostili ekipu Innuendo Kingsa, koja je prošle godine uvjerljivo protutnjala trećom ligom, te  ostvarili važnu pobjedu rezultatom 9:7.

Za Krkane su u početnom sastavu nastupili Herbut, Kolesarić, Pejić i Milojević dok su rezerve bile Lacković i novi igrač Milić. U prvoj utakmici sezone vidjeli smo veliku borbu punu preokreta,  ali i velikih oscilacija u igri jedne i druge ekipe  što je i očekivano nakon poprilično duge ljetne pauze. Innuendo je puno bolje ušao u utakmicu te ostvario početnu prednost 2:0 koju u narednih tri susreta Krkani okreću u svoju korist te prelaze u vodstvo 3:2. Nakon toga ponovno period igre u kojoj je dominirao  Innuendo koji dolazi do prednosti 5:3. U nastavku utakmice indisponiranog Pejića mijenja Lacković dok Milojevića mijenja Milić. Izmjene su se pokazale punim pogotkom jer Krkani u narednih sedam susreta ostvaruju šest pobjeda te dolaze do prvih bodova na startu sezone. Krkane su u prvoj pobjedi predvodili Herbut (3:1) i Lackovića (2:0)

U idućem kolu Krkani gostuju kod prošlogodišnjih prvoligaša ekipe Waka waka. Susret se igra 18. listopada s početkom u 19:00  u Palazzu uz live textualni prijenos na našem facebook kanalu.