Poraz od Wake, pobjeda nad Buxom

U drugom kolu Krkani su u gostima odmjerili snage sa starim znancima ekipom Waka waka koja je ove godine dosta oslabljena u odnosu na prošlu odlaskom dvojice standardnih prvotimaca. Nakon dobrog ulaska u sezonu očekivala se nova pobjeda, no Krkani ne bi bili Krkani kada bi sve išlo po planu.

Utakmica je od početka bila napeta te do samog kraja nitko nije uspio ostvariti osjetniju prednost koja bi osigurala mirniju završnicu. Na kraju su kod rezultata 8:7 za Waku odlučivali Palčec i Milojević no na žalost Krkana ta je partija bila jednosmjerna ulica te domaćini na kraju dolazi do zaslužene pobjede.

U trećem nam je pak kolu u goste došla debitantska ekipa Buxa koja je unatoč prvoj pikado sezoni pokazala dobru igru te bi dečki, ukoliko nastave s ovakvom igrom, uskoro morali doći i do prvih bodova. Krkani su u ovoj utakmici konačno bili kompletni te su od samog početka ostvarili nedostižnu prednost za na kraju uvjerljivu pobjedu 11:5.  Još se jednom potvrdilo značenje Lackovića za ekipu koji, unatoč određenim poteškoćama s izbačajem, ostvaruje sve 4 pobjede te je trenutno statistički vodeći igrač lige.

Idući se tjedan zbog blagdana Svih svetih liga ne igra, a u četvrtom su kolu Krkani zbog neparnog broja ekipa slobodni tako da nam je sljedeća utakmica tek 15. studenog na domaćem terenu protiv Alfe koja je u dosadašnja tri susreta bez poraza.