Fijasko protiv Alfe, iskupljenje kod 26-ice

Nakon trotjedne pauze Krkani su nastavili ligaško natjecanje utakmicom na domaćem terenu protiv neporažene ekipe Alfe koja je uz Come back i najveći favorit za osvajanje naslova prvaka druge lige.

 

Utakmicu protiv Alfe valja što prije zaboraviti jer smo odigrali ispod svake razine i doživjeli jedan od najvećih poraza ikad rezultatom 14:2. Apsolutno niti jedan igrač nije odigrao dobro, dok je gost igrao na standarno visokoj razini pa se bolji rezultat nije niti mogao očekivati. Šesto je pak kolo donijelo derbi i sraz s ekipom Klub 26 s kojom dijelimo zajedničku prostoriju za igru. Klub 26 je furiozno ušao u utakmicu i u prve dvije partije totalno deplasirao Krkane te poveo rezultatom 2:0. Sve je mirisalo na novi fijasko no na sreću 26-ica je nakon početnog zanosa neočekivano potonula, dok su Krkani podigli razinu igre i ubrzo okrenuli rezultat na 2:5. Do kraja utakmice se održavala prednost te na kraju dolazimo do nova tri boda rezultatom 10:6.

Nakon šest odigranih  kola Krkani se nalaze na 7. mjestu lige, sa samo jednim bodom zaostatka za četvrtoplasiranom ekipom Stative s kojom igramo idući tjedan na domaćem terenu.