Prvo poluvrijeme

Prvi dio sezone je iza nas, a Krkani nakon odigranih deset kola zauzimaju 7. mjesto druge lige Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu s osvojenih 15 bodova. Na polovini natjecanja Krkani su ostvarili polovičan uspjeh uz pet pobjeda i isto toliko poraza. 

U utrci za naslov prvaka ostale su samo dvije ekipe Alfa i Come back koje su poprilično odmakle ostatku lige dok će borba za treće mjesto vjerojatno ostati neizvjesna do samog kraja. Trenutno treće mjesto drži ekipa Innuendo Kingsa koja Krkanima bježi dostižnih 4 boda. Upravo su Innuendo pomalo iznenađujuće Krkani pobjedili na startu sezone rezultatom 9:7 na domaćem terenu te će drugi dio natjecanja otvoriti  gostovanjem kod njih.

U dosadašnjem dijelu natjecanja  Krkani mogu biti zadovoljni ostvarenim rezultatima jer su veći dio prvenstva igrali bez dva ponajbolja igrača Lackovića i Pejića. Krkani su još uvijek u igri i u kup natjecanju. Nakon poraza od  Palazza u prvom kolu rezultatom 2:1 ostvarena je pobjeda nad ekipom Innnuendo Queens 2:0 te u trećem kolu gostuju kod Piramide.