Sezona na izmaku

Nakon vezane tri pobjede i proboja na 4. mjesto druge lige Krkani su ušli u novu seriju poraza te u četiri uzastopne ligaške i jednoj kup utakmici nisu uspjeli doći do pobjede. Redom su stradali od Sport veterana, Come backa, Palazza i Prvih sa sramotnom set razlikom od čak 13:51

Da stvar bude gora i u prvom kolu kupa doživjeli su iznenađujući poraz od ekipe Graničara rezultatom 2:1 (3:0, 1:3, 3:2). Negativna serija  konačno je prekinuta tijesnom pobjedom nad Sport mladićima rezultatom 9:7.  Ovom pobjedom Krkani su se učvrstili na 5. mjestu lige te šestoplasiranoj ekipi Stativi tri kola prije završetka  lige bježe 4 boda. U idućem kolu koje na rasporedu u srijedu 8. ožujka igramo u gostima s ekipom Graničara.

Nakon poraza od Graničara Krkani kup nastavljaju po lijevoj strani ždrijeba gdje su u drugom kolu s teškom mukom savladali ekipu Innuendo Queensa koja je odličnom igrom sasvim zasluženo povela rezultatom 1:0 (3:0) da bi se  u nastavku ipak uspjeli konsolidirati i okreniti utakmicu u svoju korist te doći do pobjede 2:1.

Iduća utakmica kupa na rasporedu je u petak 10. ožujka na domaćem terenu protiv ekipe Stative.