Proboj na 4. mjesto

Nakon katastrofalnog ulaska u sezonu te četiri  poraza iz isto toliko susreta malo je tko očekivao da će se Krkani uoči posljednjeg kruga natjecanja naći na 4. mjestu druge lige.

No pobjedom protiv Stative i to uvjerljivim rezultatom kakvog ni najveći fanovi Krkana ne pamte upravo se to desilo. Nakon pobjede u gostima i s obzirom na formu u proteklih nekoliko utakmica Krkani su u susret sa Stativom ušli kao favoriti te su taj status u potpunosti opravdali. Utakmica je od samog početka bila jednosmjerna ulica te je na kraju ostvarena rekordna pobjeda od ipak pomalo iznenađujućih i nestvarnih 13:3. Krkane su predvodili Lacković, trenutno statistički 4. igrač lige (31:9) koji protekle 3 utakmice ne zna za poraz, i raspoloženi Herbut s također stopostotnim učinkom (4:0).

U idućem kolu Krkani gostuju kod trećeplasirane ekipe Sport veterana koju su na domaćem terenu savladali rezultatom 10:6. Mogu li ih i ovog puta iznenaditi te se još više približiti trećem mjestu ostaje nam vidjeti na sutrašnjoj utakmici koja počinje u 19 sati.