Peta pobjeda sezone i druga u nizu

Krkani su staru 2016. godinu završili sa tri uzastopna poraza no zato je nova 2017. počela kao iz snova s dvije ostvarene pobjede iz isto toliko susreta.

krkani

Nakon trotjedne zimske  pauze Krkani su najprije gostovali kod posljednje momčadi lige Sport mladića koji su nas na domaćem terenu porazili rezultatom 9:7. Ova je utakmica od početka bila suprotnost toj jer su Krkani u startu došli do početne prednosti od 3:0 koju nisu ispuštali sve do kraja susreta koji završava identičnim rezultatom, ali ovoga puta u našu korist.

U drugoj utakmici na domaćem je terenu poražena ekipa Graničara rezultatom 10:6. Od samog početka igralo se bod za bod do rezultata 5:5 kada Krkani konačno uspjevaju slomiti otpor raspoloženog Graničara i s 5 uzastopno dobivenih partija dolaze do pete pobjede sezone. U obje je utakmice briljirao Lacković sa stopostotnim učinkom (8:0) te po tko zna koji put pokazao koliko znači ekipi.

Ovom su se pobjedom Krkani vratili na peto mjesto lige i bodovno poravnali s ekipom Come Back koja se nalazi na četrvtom mjestu. Iduća utakmica na rasporedu je u petak 27. siječnja na domaćem terenu protiv Stative.