Završena Liga pojedinaca

Završeno je drugo izdanje Lige pojedinaca – pojedinačnog natjecanja u elektroničkom pikadu Brodsko-posavske županije. Naslov je i ove godine pripao Damiru Božiću koji je tako okončao iznimno uspješnu sezonu završivši ligu sa svih 15 ostvarenih pobjeda što je rezultat vrijedan divljenja.

Drugo mjesto ovoga je puta pripalo također odličnom Igoru Pantiću kojemu je jedini poraz upravo nanio Božić dok je na trećem mjestu završio Marin Ivezić pobjegavši samo jedan bod najugodnijem iznenađenju ovogodišnje lige pojedinaca Krešimiru Mecingu koji natjecanje završava na odličnom četvrtom mjestu.

Završetkom Lige pojedinaca i službeno je završena sezona 2011/2012 nakon čega nam slijedu zasluženi odmor do jeseni kada se nadam još kvalitetnijem pikadu i boljim rezultatima.

Sve pohvale sudionicima na  urednom odigravanju utakmica i redovitom javljanju rezultata. Zaslužili ste hladno pivo koje možete doći popiti na Poloj 22. lipnja 2012 tj sutra od 15 sati pa nadalje kada će se i uručit pehari prvoplasiranom trojcu.

Do iduće sezone sportski pozdrav!!

1 thought on “Završena Liga pojedinaca”

  1. Cetitke svim sudionicima, a posebno pobjednicima, Iveza opet imao srece, do kad ce to.
    Mili profesore SRETAN RODENDAN, da mi je malo one tvoje viljamovke da me izlijeci.

Comments are closed.