Pripreme za novu sezonu

Ljeto se polako bliži kraju što znači da počinju intenzivne pripreme za novu pikado sezonu koja nam započinje 3. listopada 2012. godine. Protekla sezona Krkanima će ostati zapamćena kao najlošija sezona u povijesti kluba, nešto što se nadamo više nikada neće ponoviti. Prisjetimo se Krkani su sezonu završili bez i jedne jedine pobjede uključujući i pripremne utakmice. 

U novu sezonu Krkani tako ulaze s puno većim očekivanjima iako se službeno još ne zna u kojoj će ligi Brodsko-posavske županije ove godine nastupati. Naime uslijed povećanog broja ekipa Krkani bi mogli nastaviti natjecanje u 2. ligi koja bi se ove godine proširila na 6, a potencijalno i 7 ekipa.

Novi će sezonu Krkani započeti i sa jednim igračem više u odnosu na proteklu, a riječ je o donedavno vatrenom navijaču ekipe Krešimiru Hercegu. Prvu provjeru uoči nove sezone ekipa će imati u subotu 8. rujna 2012. u 17 sati u gostima protiv nekadašnjih velikih rivala Pršljenove družine. Riječ je o vrlo solidnoj ekipi koja je proteklu sezonu nastupala u trećoj ligi no ove će godine  biti najveći favoriti za prijelaz u viši rang natjecanja te bi susret s njima zapravo trebao pokazati u kakvoj su formi Krkani nakon ljetne pauze.

4 thoughts on “Pripreme za novu sezonu”

Comments are closed.