Završen prvi krug natjecanja

Počtkom mjeseca prosinca završen je prvi krug ligaškog natjecanja, a u dosadašnjem su dijelu sezone Krkani ostvarili polovičan uspjeh.

Nakon ,usudio bih se reći očekivano, lošeg ulaska u novu sezonu te poraza od Innuendo Kingsa i Waka wake  na samom početku natjecanja Krkani su se sabrali i ostvarili četiri uzastopne pobjede. Najprije neočekivani dolaze do pobjede protiv Stative u gostima, a zatim i protiv Piramide doma.  U petom su  kolu lige ostvarili pobjedu u jednoj od najnapetijih utakmica uopće gdje su još jednom pokazali pobjednički karakter. Slično kao i protiv Stative Krkani su stalno bili u rezultatskom deficitu te su u posljedni krug utakmice ušli rezultatom 5:7 da bi zatim ostvarili sve četiri pobjede i meč završili rezultatom 9:7 u svoju korist.  U međuvremenu je odigrano i prvo kolo kupa u kojemu je ostvarena važna pobjeda u gostima nad ekipom Outsidersa rezultatom 2:0.

Kako svemu lijepom dođe kraj tako je i uspješna serija Krkana završena porazom od prvoplasirane Alfe rezultatom 12:4. Iako rezultat to ne sugerira Krkani su pružili stvarno dobar otpor i nesreća je što je prvih nekoliko izjednačenih partija otišlo na stranu gostiju nakon čega je došlo do emotivnog pražnjenja i uvjerljivog poraza.

Ždrijeb nam u kupu nije baš bio naklonjen tako da smo nakon ligaškog  poraza s Alfom ukrstili strelice i u drugom kolu kupa te doživjeli još jedan težak poraz rezultatom 2:0.

Početak drugog kruga natjecanja doneo je novi okršaj s Innuendo Kingsima i potpuno drugu sliku od prvog kola u kojem su Krkani uvjeljivo poraženi. Ovaj su put Kingsi bili ti koji su lovili rezultat, no u zadnjem krugu okreću utakmicu u svoju korist, te  Krkani na kraju pobjedom Liovića ipak dolaze do zasluženog remija. Za više nije bilo snage te Kingsi u pripetavanju dolaze do pobjede rezultatom 9:8.

U trećem kolu kupa ekipa Insomnije nam je uslijed nemogućnosti odigravanja predala utakmicu tako da ćemo posljednju utakmicu ove kalendarske godine odigrati protiv ekipe Dabrovi u četvrtom kolu kupa idući tjedan  na domaćem terenu.

Do tada lijep pozdrav svim simpatizerima i navijačima Krkana.