Nastavak sezone

Nakon gotovo mjesečne zimske stanke nastavljena je pikado sezona Brodsko-posavske županije. Novu su kalendarsku godinu Krkani otvorili porazom protiv Waka wake, ekipe protiv koje već dvije sezone ne znaju za pobjedu. Od samog početka Wakeri su se nametnuli odličnom igrom na koju Krkani jednostavno nisu imali odgovor te na kraju bilježe uvjerljiv poraz rezultatom 11:5. 

 

Sve ono loše protiv  Wake ispravljeno je utakmicom protiv Stative, drugoplasirane ekipe lige, koja niti ovaj put unatoč statusu izrazitog favorita nije uspjela pobijediti u regularnom dijelu utakmice. Kao i u prvoj utakmici Stativa je od početka vodila da bi u zadnjem krugu ispustila prednost, a Herbut pobjedom nad Sivrićem osigurao nove produžetke. Ovoga su puta parovi otišli na stranu Stative, ali unatoč porazu Krkani mogu biti zadovoljni prikazanom igrom i osvojenim bodom.

Do prve pobjede u novoj kalendarskoj godini Krkani su tako došli tek u trećoj utakmici kada su u gostima savladali ekipu Piramide koja ove sezone još uvijek nije zabilježila niti jednu pobjedu. Unatoč odličnoj igri Jakubiva koji je s lakoćom pobijedio u sva četiri susreta ostatak ekipe jednostavno nije bio niti na približnoj razini te na kraju Krkani ostvaruju uvjerljivu pobjedu 11:5.

Nakon 10 odigranih kola Krkani zauzimaju 4. mjesto s 13 bodova koliko ima i petoplasirana ekipa Klub 26 s kojim se sastajemo na domaćem terenu u naredom kolu.

U međuvremenu su Krkani ubilježili i dvije pobjede u kup natjecanju i to protiv ekipa Dabrovi i Graničar rezultatom 2:1. Obje su utakmice bile iznimno napete i tek su nijanse odlučile o pobjedniku. Ovim smo pobjedama prošli u četvrtfinale kupa što je najbolji rezultat Krkana u posljednih nekoliko sezona. Na putu u polufinale čeka nas najveći izazov dosada i sraz s drugoplasiranom ekipom druge lige Prvima.