Teško do boda

Deveto kolo lige Krkanima je donijelo sraz s ekipom Piramide2 koju su u trećem kolu na gostovanju teško porazili rezultatom 13:3. U međuvremenu se ekipa Piramide2 konsolidirala te se od početka znalo da se takav rasplet neće ponoviti i u ovoj utakmici. 
Krkani su u utakmicu ušli u ponešto izmijenjenom sastavu s Lackovićem i Rečićem kao zamjenama dok su za Piramidu2 nastupili Čabraja, Lazarov, Ereš i Flamm. Krkani su vrlo loše ušli u utakmicu te već nakon prvog kruga zaostajali za Piramidom2 3:1. Loša se igra nastavila i u drugom krugu te Piramida2 povećava svoje vodstvo na 6:2. U igru tada umjesto Kolesarića i Milojevića ulaze Lacković i Rečić kako bi pokušali izbjeći treći poraz ove sezone. S njihovim ulaskom podigla se kvaliteta igre Krkana koji treći krug smanjuju zaostatak na 7:5. U posljednjem četvrtom krugu pobjedama Lackovića nad Erešom te Herbuta nad Flammom Krkani uspjevaju poravnati rezultat. Bod je prva ipak osigurala Piramida2 u vrlo napetoj partiji u kojoj je Čabraja uspio preokrenuti zaostatak i pravom triler završnicom pobjediti Liovića za vodstvo 8:7. Bod je pak Krkanima kao i u prošlom kolu protiv Piramide uspio osigurati Rečić pobjedom nad, do tada neporaženim, Lazarovom.
Nakon svega prikazanog bod se ipak čini kao najpošteniji rezultat večeri, kojim je ekipa Krkana ostala na trećem mjestu lige ali su im šanse za proboj na drugo mjesto ipak poprilično umanjene.
U idućem kolu koje je na rasporedu 27. siječnja Krkani će ugostiti prvu ekipu lige Bijele miševe.

Krkan utakmice: Hrvoje Lackovic (omjer 2:0 )

Izlaz utakmice: Ivica Liović 97 (19, 18, 3*20)

2 thoughts on “Teško do boda”

Comments are closed.